• ‼️November je mesiacom významných dátumov v oblasti ochrany práv dieťaťa‼️

          •  

            18. november je Európsky deň ochrany detí pred sexuálnym vykorisťovaním a sexuálnym zneužívaním,19. november je Svetovým dňom prevencie týrania a zneužívania detí,20. november je Svetovým dňom detí vyhláseným organizáciou UNICEF, počas ktorého si svet pripomína prijatie Dohovoru o právach dieťaťa.

            My sme si v rámci OČAP, v spojení významných dátumov počas týždňa, pripomínali všetky európske a svetové dni, ktoré sa dotýkajú detí.

            🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁

            Za bubnovačku ďakujeme Lucii Lajčiakovej Dvorskej a preventistom PZ SR Ružomberok, ktorí nakukli aj do tried🧐😉 (video je v komentári).

            #50výročieZaloženiaDGC#oslavujeme

            Instagram: #diagnostickecentrumrk

            Viac na:

          • Paneurópska Vysoká Škola

          • Prijali sme pozvanie od pani PhDr. Henriety Roľkovej PhD. na Paneurópsku vysokú školu, kde sme prezentovali naše zariadenie, prácu a odborné činnosti študentom - budúcim psychológom.

            Odbornú prednášku viedli p. Mgr. Ivka Demianová, p. Mgr. Peťa Bocková, p. Mgr. Roman Vrabko a p. Mgr. Mária Peťová.

            Pri príležitosti výročia založenia Paneurópskej vysokej školy sa konala vernisáž obrazov študentov, ktoré išli neskôr do dražby. Výťažok z dražby sa rozhodli darovať jednému zo zariadení na Slovensku. Sme nesmierne radi, že bol tento výťažok venovaný práve nášmu zariadeniu.

            Šek na sumu 700 eur nám odovzdala pani dekanka doc. PhDr. Eva Naništová, CSc. Peniaze budú použité na podporu terapeutických a športových činností pre deti. Totuto cestou ešte raz veľmi pekne ďakuje za tak vzácny dar. 

            Diagnostické centrum v Ružomberku bude v roku 2023 oslavovať 50. výročie svojho založenia. V rámci osláv budú počas celého školského roka 2022/2023, realizované rôzne podujatia, projekty pre deti, zamestnancov a odbornú verejnosť. Odborná prednáška na Paneurópskej vysokej škola bola prvou udalosťou, ktorou sme odštartovali oslavy 50. výročia založenia nášho zariadenia.

            #50výročieDiagnostickéCentrumRK

            Instagram #diagnostickécentrumRK

            #PaneurópskaVysokáŠkola

            Viac na:

            https://www.facebook.com/dgcrbk/posts/642968244286331